ÇORUM / ALACA - Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesi

Ara

"Ortaöğretim Kademesi Eylem Planı"nda yer alan ve Merkez Yürütme Kurulunca koordine edilen "SAFAHAT Konulu Çevrim İçi Bilgi Yarışması"nın Bakanlığımıza bağlı resmî/ özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerimize yönelik düzenlenmiş olup, yarışma şartnamesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Ara

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün, Yerel Yaşamdan İzler 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuru şartnamesi aşağıda belirtilmiştir.

meb_iys_dosyalar/77/01/767172/dosyalar/2023_12/11135500_yal_20231211143647.pdf

Yarışma şartnamesine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kas

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında 24.11.2016 tarihinde imzalanan protokol doğrultusunda “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması” her yıl T.C. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk, orta ve lise kademelerinde örgün eğitim veren okullarda gerçekleştirilmektedir.

Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerine destek vermek; alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayıp, teknolojinin doğru kullanımının önemini vurgulamak ve daha güvenli, daha sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunarak yeni neslin bağımlılıklara karşı farkındalıklarını artırmak amaçlanmaktadır.

ŞARTNAMEYE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kas

Bakanlığımız, Eğitimin Tüm Kademelerinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni Başlattı

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

Kas

Yarışma ile ilgili bilgi için TIKLAYINIZ

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şehit Nedim Tuğaltay Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 15.10.2023 Pazar günü 11.00'da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimize duyurulur.